WILT U OOK DAGELIJKS GENIETEN VAN DE OPTIMALE RUST DIE DE NATUURRIJKE WOONOMGEVING VAN DE “KOP VAN DRENTHE” U TE BIEDEN HEEFT EN WILT U DIT COMBINEREN MET STIJLVOL WOONCOMFORT EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE AANGRENZENDE LANDERIJEN?

Plattegronden en 3D-impressies
Proeven met de Architect

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Woonomgeving

NATUURRIJKE WOONOMGEVING
Uniek voor de ligging in de kop van de provincie Drenthe is de nabijheid van de stad Groningen en de volop aanwezige natuur. De woonboerderij is gesitueerd te midden van het kenmerkende coulisselandschap (waarbij weilanden van elkaar zijn gescheiden door fraaie boomwallen).

Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk. Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinge en Nienoord. Roden heeft als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

VOORZIENINGEN
De nabijgelegen plaats Roden heeft een belangrijke regiofunctie door de centrale ligging in stedendriehoek Groningen-Assen-Drachten. Het goede van de provincies Drenthe en Groningen komt hier samen. Een gevarieerd winkelaanbod, scholen en diverse openbare voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig.

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is binnen 25 autominuten bereikbaar. Ook de bereikbaarheid per fiets is uitstekend. Vanuit de omliggende plaatsen Roden en Leek is het openbaar vervoer goed geregeld.

Woningdetails

Aan de rand van het dorp staat deze grote vrijstaande woonboerderij (ca. 290 m²)met 6 slaapkamers, diverse bijgebouwen, een groot perceel van bijna 1.8 hectare en uitgebreide voorzieningen voor paardenliefhebbers. Kenmerkend is de wijze waarop een authentieke uitstraling en een sfeervol interieur samengaan met een modern wooncomfort.

MODERN WOONCOMFORT
Deze monumentaal ogende woonboerderij is bouwkundig verbeterd en geheel gemoderniseerd. Hierbij zijn de sfeervolle uitstraling en enkele authentieke elementen behouden gebleven in combinatie met modern wooncomfort.

PERCEEL
Het perceel is maar liefst 17.780 m² groot. Naast een groot gazon met diverse bomen is er een aan de woning grenzend terras. Vanwege de doordachte aanleg is er zowel een besloten karakter met optimale privacy aanwezig als fraaie vergezichten over de omliggende landerijen. De rest van het perceel bestaat uit weiland, waarbij het achter de paardenschuur liggende gedeelte in gebruik is als paardenbak.

PAARDENLIEFHEBBERS
Op het terrein zijn diverse voorzieningen aanwezig die uitermate geschikt zijn voor het professioneel houden van paarden. De aanwezige voorzieningen zijn onder andere:
• paardenstal met 3 boxen
• een gedraineerde buiten rijbak (40 x 20m)
• weiland

DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Deze woonboerderij is voor diverse gebruiksmogelijkheden geschikt vanwege onder andere de volgende bijzondere kwaliteiten:
• volledig woonprogramma op de begane grond, met 3 slaapkamers en een complete badkamer (totaal 190 m²)
• zowel de begane als de verdieping zijn volledig in gebruik als woonruimte, waarbij in totaal 6 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig zijn, hierdoor is de woning ook uitermate geschikt is voor een gezin met meerdere kinderen, kantoor/praktijk aan huis of bed-and-breakfast;

PRIVACY
Vanwege de fraaie ligging is er volop rust, ruimte en privacy aanwezig. Het omliggende natuurrijke landschap wordt door velen gekoesterd, waardoor de unieke kwaliteiten ook op langere termijn gewaarborgd zijn.
De lange oprit versterkt het dit gevoel aanzienlijk.

INDELING
• entree/hal met vide en fraaie trapopgang, toilet
• sfeervolle woonkamer (met o.a. optimale lichttoetreding en houtkachel), aangrenzende studeerkamer (totaal ca. 65 m²)
• riante woonkeuken (ca. 42 m²)
• ouderslaapkamer (ca.19 m²)
• grote en luxe uitgevoerde badkamer (v.v. ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel)
• 2 slaapkamers (resp. ca. 13 en 8.5 m²)
• bijkeuken/wasruimte met diverse aansluitingen

1E VERDIEPING
• vanuit de centrale hal bereikbare verdieping
• 3 slaapkamers (resp. ca. 39, 21 en 13 m²), waarvan 1 met hoogwaardige sauna
• 2e badkamer v.v. ligbad, douche en toilet
• bergruimte

BIJZONDERHEDEN
• vanwege de “Stille Verkoop” is informatie uitsluitend verkrijgbaar via ons kantoor en is deze woning niet zichtbaar op www.funda.nl
• grotendeels isolerende beglazing en verwarming door middel 2 gescheiden combiketels (voor beneden en boven)
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.

Brochure
Film