WILT U OOK GENIETEN VAN DE LEVENDIGHEID VAN HET WOON-/WINKEL GEBIED “KLOOSTERVESTE” EN DE PRIVACY EN RUST VAN EEN MAISONNETTE (2 WOONLAGEN) EN HECHT U WAARDE AAN EEN VERRASSENDE INDELING EN EEN MODERNE AFWERKING?

Plattegronden en 3D-impressies
INDELING GEBOUW
• direct vanuit de winkelstraat bereikbare beveiligde hal/entree met trapopgang en lift
• toegang tot eigen overdekte parkeerplaats en berging in het souterrain
• vanuit de lift loopt u via de daktuin richting het appartement

INDELING 1E WOONLAAG
• hal/entree met uitgebreide meterkast
• modern toilet met fontein
• praktische bijkeuken/berging met aansluiting voor o.a. wasmachine en droger
• mooie woonkamer met beeldintercom, vide en Frans balkon met zicht op de onderliggende winkelstraat
• moderne keuken in hoekopstelling met eetgedeelte en schuifpui naar fraai aangelegd dakterras
• woonkamer en keuken samen ca. 55 m²

INDELING 2E WOONLAAG
• overloop met zicht op keuken en woonkamer
• slaapkamer (ca. 10 m²), door huidige eigenaar in gebruik als praktische walk-in-closet
• slaapkamer (ca. 17 m²) met Frans balkon en zicht op onderliggende winkelstraat
• stijlvolle en luxe uitgevoerde badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet

Proeven met de Architect
Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur- en/of indelingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Woonomgeving
Het appartement is gesitueerd in het uitzonderlijk vormgegeven plan “Kloosterveste” en ligt ten westen van de stad. Het plan vormt een moderne interpretatie van een oude vesting. Aan buitenzijde heeft het de statige uitstraling van een oude vesting met daarbij behorende grachten, terwijl de binnenzijde de gemoedelijkheid biedt van intieme straten en pleinen.

Binnen 5 minuten bent u aan de rand van de wijk en staat u te midden van de weilanden. Hier zijn rust en ruimte nog volop aanwezig.
De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen en fraaie heidevelden. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Momenteel wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een nabijgelegen recreatiegebied dat grenst aan de Drentse Golf & Country Club.

VOORZIENINGEN
Vanwege de ligging zijn de voorzieningen binnen handbereik, Het winkelaanbod is groot en divers. Bovendien is het gezellige centrum van Assen op korte afstand bereikbaar.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de gunstige ligging op korte afstand van de snelweg A28 is de bereikbaarheid uitstekend. Een bushalte bevindt zich op loopafstand.

Woningdetails
In dit fraai vormgegeven appartementengebouw heeft u de mogelijkheid om modern, zorgeloos en veilig te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

MAISONNETTE
Dit uit 2 woonlagen bestaande appartement bevindt zich op de 1e en 2e verdieping (tevens bovenste woonlaag) en is gesitueerd boven de winkels. Het aanwezige zongerichte dakterras, een eigen inpandige (fietsen)berging en een eigen overdekte parkeerplaats zorgen voor extra woonplezier.

Vanwege de onderscheidende architectuur, de verrassende indeling, de fraaie vide en veel glas zult u verrast worden door de ruimte en de prettige sfeer.

“SLEUTELKLAAR”
De gebruikte materialen zijn allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd en van goede kwaliteit. Bovendien wordt het appartement door de huidige eigenaar zeer zorgvuldig bewoond. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor mensen die geen extra werk willen hebben en die direct zorgeloos willen wonen.

LEVENDIGHEID EN PRIVACY
De achterzijde van de woning kijkt over de levendige winkelstraat, terwijl de gunstige situering aan de voorzijde zorgt voor privacy en vrij uitzicht .

GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN
Het grote zongerichte dakterras is sfeervol ingericht en maakt het optimaal genieten van het buitenleven mogelijk. Het terras is een prettig verlengstuk van de woonruimte en biedt uitzicht over de aangrenzende daktuin en de stad.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren besteedt uiterste zorg aan het onderhoud en het schoonmaken van het complex en het buitenterrein. Voor een maandelijkse vergoeding van slechts € 156,– wordt u veel zorg en werkzaamheden bespaart.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 2010, woonoppervlakte 103 m²
• mooie eiken vloer en glasvezel tot aan de meterkast aanwezig
• realisatie extra dakterras op de verdieping mogelijk
• energiezuinig en geluidsarm door goede isolatie (energielabel A)
• in de centrale parkeervoorziening onder Kloosterveste zijn ruim voldoende plaatsen aanwezig, die bovendien gratis zijn

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.

Brochure