BENT U OP ZOEK NAAR EEN WOONBOERDERIJ MET DIVERSE BIJGEBOUWEN WAARBIJ EEN LANDELIJKE LIGGING EN WEIDSE VERGEZICHTEN GECOMBINEERD WORDEN MET VOORZIENINGEN IN DE NABIJHEID?

Plattegronden en 3D-impressies

INDELING
Entree/hal, slaap-/werkkamer, straatgerichte woonkamer (met vrij uitzicht over de tegenoverliggende landerijen), aangrenzende eetkeuken met ruime provisiekelder (totaal ca. 45 m²), tussenhal met toilet, zijentree en toegang tot deelruimte.

1E VERDIEPING
Overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.5, 8.5 en 8.5 m², waarvan 1 voorzien van eenvoudige douchegelegenheid), bergruimte

Proeven met de Architect
Graag bieden wij u de mogelijk om kennis te maken met onze architect Farzad Salehi. Met toepassing van 3D-techniek maakt hij op een inspirerende wijze het ontwerp nog beter zichtbaar. Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Graag maken wij vrijblijvend en kosteloos een afspraak, zodat ook u kunt ‘proeven met de architect’

Woonomgeving

Slider: images not found

De woning is gelegen aan de noordzijde van de A7, nabij de rand van de karakteristieke dorpskern van Tolbert en het aangrenzende Leek. Tijdens het inrijden van door bomen en weilanden omzoomde straat valt de idyllische sfeer direct op.

VOORZIENINGEN
De uitgebreide voorzieningen van de dorpen Tolbert en Leek zijn op korte afstand aanwezig. Winkels, scholen en diverse recreatieve voorzieningen zijn in ruime mate voorhanden.

BEREIKBAARHEID
De snelweg A7 is binnen 5 autominuten bereikbaar is. Hierdoor zijn de omliggende plaatsen zoals Groningen, Drachten en Assen uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met bushaltes in de nabijheid.

Woningdetails
Aan de Mensumaweg, te midden van landerijen, staat deze van oorsprong omstreeks 1900 gebouwde woonboerderij met ruime inpandige deelruimte.

PERCEEL
Het aangeboden perceel is ca. 2.240 m² groot, waarbij een uitbreiding tot bijna 2 hectare bespreekbaar is. Het perceel bestaat uit diverse boompartijen, een gazon en een aangrenzend weiland. Uniek is de aanwezigheid van weidse vergezichten.

BOUWKUNDIGE STAAT
De woning is in de zestiger jaren grotendeels herbouwd waardoor het casco momenteel in redelijke staat verkeerd. Het interieur is sober uitgevoerd en de deelruimte verkeert nog in oorspronkelijke staat. Door de goede basis weegt de investering van een verbouwing absoluut op tegen de vermeerdering van de waarde en het wooncomfort.

BIJZONDERHEDEN:
• vergroting van het perceel tot bijna 2 hectare mogelijk!
• totale oppervlakte ca. 245 m², waarvan ca. 110 m² woonoppervlakte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie
• de woning is v.v. isolerende beglazing
• centrale verwarming door middel van van Remeha Avanta Hr-combiketel (2014)

Brochure