ZOEKT U EEN “SLEUTELKLARE” WONING MET EEN ROYALE MAATVOERING ( 10.44 X 7.00M)…….……………….EN HECHT U WAARDE AAN EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING, MODERN WOONCOMFORT, EEN VRIJ UITZICHT EN VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND?

In de dorpskern van Nieuw Roden staat deze in 2011 door Groothuis Woningbouw gerealiseerde woning met aangebouwde bijkeuken, verlengde garage (7.3 x 3.0m) en fraai vormgegeven houten tuinhuis.

Plattegronden en 3D-impressies

INDELING
entree/hal, modern wandtoilet, uitgebreide meterkast, straatgerichte woonkamer, tuingerichte eetgedeelte met erker en tuindeuren, modern uitgevoerde keuken (in hoekopstelling en v.v. diverse apparatuur) totaal bijna ca. 55 m², geïsoleerde bijkeuken met achterentree en toegang tot grote garage.

1E VERDIEPING
overloop met zijraam, 3 grote slaapkamers (respectievelijk ca. 16.5, 16.5 en 11 m²), moderne en fraai uitgevoerde badkamer (v.v. ligbad, ruime douche, 2 separate wastafels, wandtoilet en groot raam voor extra lichttoetreding en optimale ventilatiemogelijkheid).

2E VERDIEPING
bereikbaar door middel van vaste trap, hobbyruimte (ca. 30 m²) en veel extra bergruimte.

Proeven met de Architect
Graag bieden wij u de mogelijk om kennis te maken met onze architect Farzad Salehi. Met toepassing van 3D-techniek maakt hij op een inspirerende wijze het ontwerp nog beter zichtbaar. Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Graag maken wij vrijblijvend en kosteloos een afspraak, zodat ook u kunt ‘proeven met de architect’

Woonomgeving

WOONOMGEVING
De woning is gelegen in de kop van Drenthe, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied “De Onlanden” waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt.

Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk. Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinge en Nienoord.

VOORZIENINGEN
De woning is gelegen in een rustige op loopafstand van de dorpskern van Nieuw Roden, waardoor de winkels binnen handbereik liggen. Zelfs een, door velen geprezen, basisschool is op korte afstand aanwezig.

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is vanwege de korte afstand van de snelweg A7 uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte in de nabijheid.

Woningdetails

PERFECTE STAAT
Deze woning is in opdracht van de huidige eigenaar op een uitstekende manier afgewerkt en verkeert in perfecte staat, waardoor deze geschikt is voor direct gebruik. Ideaal voor mensen die geen extra werk willen hebben!

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
De onderscheidende kenmerken van deze woning, die zorgen voor extra woongenot zijn onder andere:
• Groothuis woningen staan bekend om de zeer degelijke bouwmethode, waardoor optimaal wooncomfort, minder onderhoud en lagere energielasten
• grote praktische bruikbaarheid vanwege een goede indeling in combinatie met een royale maatvoering
• hoogwaardige afwerking in neutrale kleurstelling van vloeren, wanden, sanitair en keuken
• optimale lichttoetreding door grote raampartijen, erker en gunstige zonligging

PRIJS-/KWALITEITSVERHOUDING
Deze woning heeft meer te bieden dan vergelijkbare woning in dezelfde prijsklasse. De benodigde investeringen overtreffen de huidige vraagprijs ruimschoots. In opdracht van de huidige eigenaar zijn ter vergroting van het wooncomfort onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• comfortabele vloerverwarming in woonkamer en keuken i.c.m. stijlvolle leisteenvloer
• luxe uitgevoerde keuken met aanrechtblad van Belgisch hardsteen en Miele inbouwapparatuur
• luxe uitgevoerde badkamer en overig sanitair
• hoogwaardige wandafwerking en vensterbanken uitgevoerd in natuursteen
• luxe uitgevoerde binnen- en buitendeuren
• stijlvol houten tuinhuis bestaande uit bergruimte en een sfeervol overdekt terras

WOONRUIMTE
Het statige ontwerp van de buitenzijde weet de ruime inhoud op een verrassende wijze te verbergen. Eenmaal binnen zult u versteld staan van de woonruimte die deze woning te bieden heeft. Een ruime maatvoering (10.44 x 7.00 m) en een gebruiksvriendelijke indeling worden gecombineerd. Vanwege de rechten wanden op de 1e verdieping en de hoge kapconstructie op de verdieping is ook deze ruimte uitstekende bruikbaar. De mogelijkheid is aanwezig om de 2e verdieping nog 2 extra slaapkamers te realiseren. Daarnaast is de woning gebouwd volgens het nieuwe Bouwbesluit waardoor er onder andere sprake is van hoge plafonds (2.70m) en deuren en gemakkelijk beloopbare trappen doordat deze minder stijl zijn dan gebruikelijk.

INTERIEUR
Het interieur is vanwege de lichte kleuren, de grote raampartijen en de gunstige zonligging opvallend licht. Zowel de keuken als het sanitair zijn neutraal uitgevoerd en bovendien van goede kwaliteit. Vanwege het recente bouwjaar en de zorgvuldige afwerking is de woning geschikt voor direct gebruik. Dit bespaart u veel tijd en kosten.

PERCEEL
Het perceel is 558 m² groot. Aan de voorzijde is een diepe voortuin en een royale oprit met meerdere parkeervoorzieningen aanwezig. De achtertuin is voorzien van een aan de woonkeuken grenzend terras en een groot gazon.

BIJZONDERHEDEN
• netto woonoppervlakte ca. 160 m², inhoud maar liefst ca. 490 m³ (netto)
• uitgebreide garantieregeling (G.I.W) van toepassing
• energiezuinig door goede isolerende voorzieningen, vloerverwarming, Vaillant HR-combiketel en warmte-terugwin-installatie
• eenvoudige realisatie van een extra slaapkamer(s) op de 2e verdieping mogelijk
• er is een zijpad naast de garage aanwezig waardoor ook de achtertuin uitstekend bereikbaar is.

Brochure