WILT U OOK ZORGELOOS WONEN TUSSEN HET CENTRUM EN HET GROEN EN ZOEKT U EEN DUURZAME WONING MET OPTIMAAL WOONCOMFORT EN ZEER GERINGE MAANDELIJKSE LASTEN IN COMBINATIE MET UITERST CONCURRERENDE PRIJZEN VANAF € 145.000 V.O.N. TOT EN MET € 199.000 V.O.N.?

REEDS 10 WONINGEN VERKOCHT, NOG ÉÉN 2-ONDER-1-KAPWONING BESCHIKBAAR.

Plattegronden en 3D-impressies
WOONRUIMTE
Op de begane grond biedt een prettige hal toegang naar een tuingerichte woonkamer en een straatgerichte woonkeuken.
De 1e verdieping telt 3 slaapkamers. Ook de lichte badkamer bevindt zich op deze verdieping. Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Standaard zijn hier de wasmachine-aansluiting en de c.v.-installatie aanwezig. Deze verdieping is gemakkelijk in te richten met 1 of 2 extra kamers.
Woonomgeving

WOONOMGEVING
Door velen wordt de bijzondere woonomgeving als zeer prettig ervaren. Het gemoedelijke, aan Leek grenzende dorp, is gelegen in de kop van Drenthe, te midden van de stedendriehoek Groningen-Assen-Drachten. De belangrijkste kenmerken van deze fraaie woonomgeving met zijn grote landschappelijke verscheidenheid zijn rust en ruimte in combinatie met uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Het nabijgelegen Landgoed Nienoord, het Natuurschoonbos en het fraaie Leekstermeer bieden volop mogelijkheid tot ontspanning.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
Een gevarieerd winkelaanbod, scholen en diverse openbare voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen. Hiervan zijn enkele zelfs op loopafstand aanwezig. De aangrenzende plaatsen Leek en Roden worden gewaardeerd vanwege het dorpse en gemoedelijke karakter in combinatie met een hoogwaardig voorzieningenniveau.

BEREIKBAARHEID
De snelweg A7 is in de nabijheid gelegen, waardoor de bruisende stad Groningen in 20 autominuten bereikbaar is. Ook de plaatsen Assen en Heerenveen zijn vanuit Nietap goed bereikbaar. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld met bushaltes in de nabijheid.

Woningdetails
Rottinghuis, een gerenommeerd en klantgericht aannemingsbedrijf uit Groningen, start binnenkort met de realisatie van nieuwbouwplan “In de Bocht” te Nietap. Dit kleinschalige plan bestaat uit slechts elf woningen, waarvan:
• vier 2/1 kapwoningen
• vier hoekwoningen (in twee verschillende maatvoeringen)
• drie tussenwoningen (in twee verschillende maatvoeringen)

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
Uitgangspunt voor de realisatie van deze woningen is een uitstekende combinatie tussen prijs, vormgeving, functionaliteit en kwaliteit. De woningen onderscheiden zich ten opzichte van andere, veelal hoger geprijsde, bestaande woningen door onder andere:
• kleinschaligheid van het project op loopafstand van voorzieningen
• onderscheidende verkaveling doordat het plan de herkenbare bocht in de J.P. Santeeweg volgt
• frisse en eigentijdse uitstraling met ruime maatvoering
• optimaal wooncomfort vanwege een praktische indeling, veel lichttoetreding, uitstekend bruikbare 2e verdieping met vaste trap, optimale isolerende voorzieningen, zonnepanelen en grotendeels vloerverwarming

MAATVOERING
Deze woningen worden aangeboden in twee verschillende binnenwerkse maatvoeringen:
• 5.46 x 8.59
• 4.86 x 8.59

AANTREKKELIJKE EN BETAALBARE OPTIEMOGELIJKHEDEN
Voordeel van deze woningen is dat er diverse optiemogelijkheden aanwezig zijn waaronder:
• uitbouw aan de achterzijde van 1.20 m
• aanbrengen van schuifpui of tuindeuren
• optimalisering van 2e verdieping met dakraam en/of dakkapel

GOEDE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN
Vanwege de goede prijs-/kwaliteitsverhouding is de financiering van deze woning onder gunstige voorwaarden verkrijgbaar. Graag informeren wij u nader over de financieringsmogelijkheden.

LAGE MAANDELIJKSE LASTEN
Ook de bijkomende maandelijkse lasten van deze woning zijn relatief laag. Dit komt door de hoge mate van energiezuinigheid en de geringe onderhoudslasten op lange termijn.

PERCEEL
De percelen variëren in grootte vanaf 98 m² tot 161 m². In de achtertuin is een houten berging en eigen parkeervoorziening aanwezig. Bijkomend voordeel is dat alle percelen ook via het achterliggende pad bereikbaar zijn.

BIJZONDERHEDEN
• gebruiksoppervlakte variërend van 109 m² t/m 122 m²
• comfortabele vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping
• extra energiezuinig door aanwezigheid zonnepanelen
• de bijgevoegde artist impressions zijn slechts bedoeld ter illustratie

Film
Brochure