WILT U DE WENS IN VERVULLING LATEN GAAN OM TE WONEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE NABIJ DE RAND VAN HET DORP OP LOOPAFSTAND VAN VOORZIENINGEN EN HECHT U WAARDE AAN PRIVACY EN EEN GOEDE BOUWKUNDIGE STAAT?

Plattegronden en 3D-impressies

BEGANE GROND
• een aan de zijkant van de woning gesitueerde overdekte entree, hal met uitgebreide meterkast, gunstig gesitueerd toilet en garderobe
• een straatgerichte woonkamer met veel lichttoetreding
• tuingerichte eetkeuken (in hoekopstelling v.v. diverse apparatuur)
• woonkamer en eetkeuken totaal circa 36 m²
• een zeer praktische bijkeuken (3.50 x 1.93 m met diverse aansluitingen en achterentree)

1E VERDIEPING
• 3 slaapkamers (resp. ca. 14, 9 en 6 m²)
• moderne L-vormige badkamer (v.v. ligbad, separate douche, wastafelmeubel en 2e toilet)

2E VERDIEPING
• door middel van vaste trap bereikbare ruime verdieping v.v. 2 Velux dakramen (met eenvoudige mogelijkheid tot realisatie van 4e slaapkamer)

Proeven met de Architect
Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Woonomgeving

De woning is gelegen in de kop van Drenthe, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied “De Onlanden” waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt.

Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk. Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinge en Nienoord. Roden heeft als bijzonderheden nog een eigen theater “de Winsinghhof”.

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is vanwege de korte afstand van de snelweg A7 uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand.

Woningdetails
Aan de gemoedelijke Heidebindersweg staat deze zorgvuldig bewoonde en goed onderhouden 2/1 kapwoning met geïsoleerde bijkeuken, verrassend ruime aangebouwde L-vormige garage/ hobbyruimte met extra zolderberging, carport en een fraai aangelegde besloten tuin.

GOEDE LOCATIE
De woning is gunstig gelegen in een brede straat met veel groen. Deze straat wordt uitsluitend gebruikt door bestemmingsverkeer waardoor deze opvallend rustig en kindvriendelijk is.

BOUWKUNDIGE STAAT
Het is zichtbaar dat deze woning altijd met veel plezier en zorg bewoond is. De afwerking is keurig en diverse delen (waaronder de keuken en badkamer) zijn vernieuwd. De woning verkeert in goede staat van onderhoud, zodat ook de toekomstige onderhoudswerkzaamheden beperkt blijven. Vanwege de degelijke bouwmethode en de keurige staat vergt een eventuele verdere aanpassing aan de persoonlijke woonwensen slechts beperkte investeringen.

PERCEEL
Het perceel is 270 m² groot. Vanwege de gunstige ligging op het perceel, de diepe voortuin en de grote oprit is er sprake van een mooi zicht op de straat en veel privacy. De fraai aangelegde achtertuin is besloten en biedt daardoor veel rust. De 2 aanwezige terrassen zorgen op verschillende tijdstippen voor een goede bezonning.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 1986, woonoppervlakte 115 m², inhoud 300 m³
• degelijke bouwmethode met toepassing van betonvloeren
• de garage is 7.00 x 2.90 voorzijde en 4.20 achterzijde en bovendien voorzien van ruime zolderberging
• carport geplaatst in 2008
• Remeha Hr-combiketel (2013)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.

Brochure