BENT U OP ZOEK NAAR EEN MODERN AFGEWERKTE BEDRIJFS-RUIMTE MET REPRESENTATIEF KANTOOR?

Omgeving
RODEN
De aantrekkingskracht van het in de kop van Drenthe gesitueerde brinkdorp Roden is groot. Dit komt tot stand doordat het een geliefde woonplaats is voor velen vanwege de goede bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau, de sfeervolle uitstraling van het dorp en de natuurrijke omgeving.
Vanwege de centrale ligging nabij de provinciegrens van Groningen en Friesland is sprake van een relatief groot verzorgingsgebied. Bovendien is Roden vanuit Groningen, Assen en Drachten snel bereikbaar.
De actieve Zakenkring van Roden en de Vereniging voor Volksvermaken zetten zich in om de aantrekkingskracht van Roden te behouden en uit te breiden. Jaarlijks worden er meerdere drukbezochte evenementen georganiseerd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging nabij uitvalswegen.
Hierdoor liggen plaatsen als Groningen, Assen en Drachten binnen handbereik. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met een bushalte op loopafstand.

Objectdetails
Nabij uitvalswegen staat deze degelijk gebouwde bedrijfsunit van ca. 140 m² b.v.o. , waarvan ca. 70 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 70 m² kantoorruimte op de verdieping.

OBJECT
Dit zorgvuldig gebruikte object is opgebouwd uit zware betonwanden, betonvloeren en een betonnen dakplaten. Hierdoor is er sprake van een goede geluidsisolatie ten opzichte van de aangrenzende percelen.

De begane grond is momenteel in gebruik als opslagruimte. Door de sectionaaldeur te vervangen door een reeds aanwezig kozijn is deze benedenruimte eveneens geschikt te maken als kantoorruimte.

Op het omliggende terrein zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig, waarvan één in eigendom.

BEGANE GROND
separate entree/hal met toilet en meterkast, L-vormige bedrijfsruimte met eenvoudige pantry

1E VERDIEPING
royale en lichte kantoorruimte

VOORZIENINGEN
Recentelijk is de entree en de kantoorruimte op de 1e verdieping op moderne wijze afgewerkt. Daarnaast is er sprake van een goede staat van onderhoud. Dit maakt deze bedrijfsruimte geschikt voor direct.
De aanwezige voorzieningen zijn onder andere:
• sectionaaldeur (3.4 x 3.0m)
• complete verlichting
• uitgebreide elektrische installatie
• complete verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening
• keukenblok en sanitair
• modern afgewerkte wanden, vloeren en plafond op 1e verdieping

BIJZONDERHEID
De actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars zorgt ervoor dat het gehele complex onderhouden wordt. Daarnaast zorgt de vereniging onder andere voor de opstalverzekering en schoonmaakwerkzaamheden.

Brochure