BENT U TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING EN ZOEKT U DE MOGELIJKHEID OM UITERST ROYAAL TE WONEN OF OM WONEN EN WERKEN OP EEN DOORDACHTE EN PRETTIGE MANIER TE COMBINEREN?

Plattegronden en 3D-impressies

INDELING WOONHUIS
Ruime entree/hal met vide, toiletruimte, toegang tot praktijkruimte, sfeervolle tuingerichte woonkamer met eetkamer en kantoor, moderne eetkeuken (totaal ca. 75 m²), ruime bijkeuken met toegang tot aangrenzende garage.

1E VERDIEPING
Ruime overloop, riante slaapkamer (ca. 18 m²) met vaste kastenwand en aangrenzende moderne badkamer (v.v. whirlpool, douchegelegenheid, dubbele wastafel en wandtoilet), slaapkamer (ca. 20 m²) met fraaie raampartij en aangrenzende kleedruimte, slaapkamer (ca. 10 m²) met balkon, separate douchegelegenheid, bergruimte.

2E VERDIEPING
Door middel van vlizotrap bereikbare zolderberging.

INDELING PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE
Separate entree met ruime hal en toiletruimte, royale praktijk-/kantoorruimte.

Proeven met de Architect
Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken. Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een advies bij ons op kantoor.

‘INSPIRATIE PLATTEGROND’
In aanvulling op de bestaande plattegronden heeft onze architect Farzad Salehi alvast een suggestie gedaan voor een vernieuwde indeling.In deze plattegrond is de huidige praktijkruimte ingericht als woonruimte.

Woonomgeving
OMGEVING
Roden is gelegen in het typische Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. Het omliggende landschap bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Kenmerkend voor de eveneens waterrijke omgeving is nabijheid van het Leekstermeer met het omliggende natuurgebied de Onlanden. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
Het gemoedelijke en sfeervolle brinkdorp biedt uitstekende voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden en meerdere gezondheids-instellingen.

Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Drachten en Assen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met bushaltes op zeer korte loopafstand.

Woningdetails
Nabij het centrum en uitvalswegen staat deze, onder fraaie architectuur gebouwde, vrijstaande en goed onderhouden villa met aangrenzende praktijk-/kantoorruimte (ca. 130 m²) en royale garage.

MOOIE LOCATIE
Dit object is fraai gelegen aan één van de toegangswegen naar het nabijgelegen centrum. Tezamen met de gunstige situering op het midden van het perceel en de grote raampartijen zorgt dit voor een prettige combinatie tussen levendigheid en rust.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
In afwijking van wat gebruikelijk is voor dergelijke combinaties tussen wonen en werken onderscheidt dit object zich vanwege:
• een goed doordachte architectuur, waarbij zowel het woongenot als de bedrijfsactiviteiten goed tot hun recht komen.
• een onderscheidende vormgeving en een herkenbare uitstraling
• royale maatvoering met een speelse indeling
• vanwege het grote woonoppervlak en de indeling is deze woning uitermate geschikt (te maken) voor dubbele bewoning, wonen in combinatie met gastenverblijf of combinatie wonen en werken
• een zorgvuldig ingedeeld perceel

MAATVOERING
De belangrijkste indicatieve maten zijn:
• oppervlakte woonhuis ca. 225 m², inhoud ca. 650 m³
• afmeting garage met bijkeuken (ca.11 x 4.5 m)
• oppervlakte praktijk-/kantoorruimte ca. 130 m²

WOONHUIS
Door de bijzondere indeling wordt het ruimtelijk effect van de
leefruimte versterkt. De grote raampartijen zorgen voor een prettige
lichtinval en een fraai zicht op de verzorgde tuin.

PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE
Het betreft een open ruimte (ca. 13 x 10 m) zonder toepassing van scheidingswanden. De goede constructie maakt een flexibele indeling mogelijk. Zelfs een extra bouwlaag behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is het voor diverse doeleinden zeer geschikt. Er is een zelfstandige entree en een afsluitbare toegang tot het woonhuis.

PERCEEL
Het perceel is 800 m² groot. De inrichting is enerzijds praktisch, zodat er voldoende ruimte beschikbaar is voor de bedrijfsactiviteiten en anderzijds sfeervol en besloten voor optimaal woongenot.
Het perceel bestaat onder andere uit een ruime oprit en meerdere parkeervoorzieningen, een fraai aangelegde tuin met zongericht terras en een gazon.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 1985
• het object is voorzien van heteluchtverwarming in combinatie met gedeeltelijke vloerverwarming. (Installatie vernieuwd)
• de woning is voorzien van twee badkamers

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.

Brochure