HEBT U TWEE RECHTER HANDEN EN WILT U DE WENS IN VERVULLING LATEN GAAN OM BETAALBAAR TE WONEN MET EEN RUIME MAATVOERING, VEEL PRIVACY EN MOOI UITZICHT OP HET BOS VAN DE UIT DE 18E EEUW DATERENDE VOORMALIGE PASTORIE ‘HUIZE KORTLAND’?

Plattegronden en 3D-impressies

• entree/hal, meterkast en toilet
• L-vormige straatgerichte woonkamer met aangrenzende tuingerichte keuken (met buitendeur)
• woonkamer en keuken samen ca. 44 m²

1E VERDIEPING
• overloop
• 3 slaapkamers (resp. ca. 14, 12 en 11 m²)
• eenvoudige maar grote badkamer (ca. 3.00 x 2.60m, met douche, wastafel en wasmachineaansluiting)

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vaste trap, ruime overloop, grote bergruimte
• 4e slaapkamer met dakkapel

Proeven met de Architect
Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Woonomgeving

OMGEVING
Peize ligt ten zuiden van de bruisende stad Groningen, nabij de snelweg A7 (Groningen – Heerenveen). Peize is een plaats met een gunstig ondernemersklimaat en biedt een gevarieerde woonomgeving waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. Het omliggende coulisselandschap bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen en diverse uitgestrekte bossen. Het waterrijke natuurgebied “De Onlanden” biedt volop fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
De gemoedelijke dorpskern van Peize is op korte afstand gelegen. Het dorp biedt uitstekende voorzieningen waaronder diverse winkels, een supermarkt, basisscholen, restaurants en gevarieerde sport- en ontspanningsfaciliteiten.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging nabij de snelweg A7 zijn omliggende steden goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met bushaltes op loopafstand. Vanwege de goede paden en de relatief korte afstand maken veel mensen gebruik van de fiets om in de stad te komen.

Woningdetails
Vlakbij de oude rand van het dorp en op korte afstand van de voorzieningen staat deze gunstig gesitueerde 2/1 kapwoning met 4 slaapkamers, een losse stenen garage (6.00 x 2.90m) en een opvallend groot perceel van 405 m².

UITZONDERLIJKE LIGGING
Deze woning ligt in de bocht en staat op een fraai hoekperceel met uitzicht op het tegenoverliggende bos. De afstand ten opzichte van de omliggende woningen is relatief groot. Hierdoor wordt het gevoel van privacy en rust aanzienlijk vergroot.

WOONRUIMTE
Deze woning heeft een ruime maatvoering van 8.90 x 6.20m. De indeling is praktisch. Door de grote raampartijen voelt de woning licht en ruim aan. Op de 2e verdieping is een dakkapel aanwezig waardoor ook de
4e slaapkamer goed bruikbaar is.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze oorspronkelijk omstreeks 1970 gebouwde woning verkeert in eenvoudige staat. Verbetering van de bouwkundige staat en/of moderniseringen zijn wenselijk. Vanwege de goede basis en de mooie locatie zijn de werkzaamheden en de investeringen dan ook zeker de moeite waard.

Hier is omstreeks 2014 een begin mee gemaakt door de plaatsing van maar liefst 12 gunstig geplaatste zonnepanelen. In 1975 zijn de spouwmuren reeds geïsoleerd.

PERCEEL
Het hoekperceel is 405 m² groot. Aan de achterzijde is een eigen oprit aanwezig met toegang tot de achterliggende garage. Er is zowel een voor-/ achter-/ als zijtuin aanwezig, zodat er altijd een goede plek in de zon of schaduw te vinden is.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 1970, inhoud ca. 400 m³, woonoppervlakte ca. 135 m²
• energiezuiniger dan gebruikelijk voor dit bouwjaar, vanwege isolerende beglazing, spouwmuurisolatie, Vailant Hr-combiketel (omstreeks 2006) en 12 zonnepanelen

Brochure

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.