WILT U GENIETEN VAN DE UITZONDERLIJKE KWALITEITEN VAN EEN STIJLVOLLE VILLA DIE TOT UITING KOMEN IN EEN STRAKKE EN EIGENTIJDSE ARCHITECTUUR, EEN RUIMTELIJKE INDELING EN OPTIMALE RUST EN PRIVACY (NABIJ DE BRUISENDE STAD GRONINGEN)?

Plattegronden en 3D-impressies

• stijlvolle entree/hal met vide en statige trapopgang, uitgebreide meterkast en toiletruimte in tussenhal
• tuingerichte living met grote schuifpuien
• luxe woonkeuken met kookeiland en uitgevoerd in lichte kleurstelling en met diverse hoogwaardige apparatuur
• tussenhal met toegang tot slaapkamer (met aangrenzende badkamer)
• bijkeuken met buitendeur en toegang
• grote inpandige garage (6.00 x 5.00 m)

1E VERDIEPING
• ruime overloop
• 3 slaapkamers en praktische bergruimte
• luxe uitgevoerde badkamer

Proeven met de Architect
Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Woonomgeving
WOONOMGEVING
De woning is gelegen in de ruime opgezette en moderne woonomgeving van de 5e Verloting, nabij de rand van het gezellige brinkdorp Roden.
Deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen en waterpartijen. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van een supermarkt op loopafstand . Het nabijgelegen bos nodigt uit tot het maken van lange wandelingen.

Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.

Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinghe en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen. Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (waaronder ook middelbaar onderwijs) en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Bushaltes bevinden zich op loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.

Woningdetails
In een rustige woonomgeving, nabij de rand van het dorp, staat deze modern vormgegeven villa met veel extra woonruimte (ca. 275 m²), waaronder een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een grote garage en een schitterend aangelegde tuin.

BIJZONDERE KENMERKEN
De bijzondere kenmerken die bij dragen aan een uitzonderlijk wooncomfort zijn onder andere:
• een royale woonoppervlakte van ca. 275 m² (exclusief garage)
• onderscheidende tijdloze architectuur en een degelijke bouwmethode
• grote praktische bruikbaarheid in combinatie met een stijlvolle uitstraling, optimale lichttoetreding en een goede afwerking
• zorgvuldige bewoning en goed onderhouden, waardoor geschikt voor direct gebruik

GENIETEN VAN DE WOONOMGEVING
Om optimaal te kunnen genieten van de woonomgeving vormen een harmonieuze samenhang tussen woning, tuin en de achterliggende waterpartij de belangrijkste uitgangspunten.

De architectuur en de indeling sluiten perfect aan bij de situering op het fraai aangelegde perceel, de bezonning en de functie van de verschillende woonruimten.

KWALITEIT DOOR AANDACHT VOOR DETAIL
Deze villa is in 2002, in opdracht van de huidige eigenaar, gerealiseerd. Het onderscheidt zich doordat het met oog voor detail, gevoel voor verhoudingen en met toepassing van hoogwaardige materialen is gebouwd. Het is duidelijk zichtbaar dat dit object uitsluitend gerealiseerd kon worden door toepassing van ambachtelijke kennis en een liefde voor het aannemersvak. Hierbij zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit, waardoor de benodigde investeringen aanzienlijk zijn geweest.

ARCHITECTUUR
Deze villa is zeer herkenbaar vanwege het bijzondere lijnenspel en de mooie kleurencombinaties. Uitgangspunt is om een modern design te combineren met een grote praktische bruikbaarheid. De uitstraling aan de voorzijde is ingetogen terwijl de achterzijde juist een open uitstraling heeft. Dit zorgt voor een optimale combinatie tussen privacy enerzijds en uitzicht op het water en groen anderzijds.

INTERIEUR
Het interieur is met oog voor detail afgewerkt waardoor de uitstraling zowel prettig, modern en luxe is. Doordat de gebruikte materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn is er sprake van eenheid en een tijdloze uitstraling. Door een open structuur zijn diverse vertrekken, met behoud van privacy, op prettige wijze met elkaar verbonden. Vanwege het gebruik van losse wandelementen wordt de ruimtelijkheid nog verder versterkt. De interieurarchitectuur van deze woning is mede tot stand gekomen door gerenommeerde ontwerper Henk Vos.

PERCEEL
Het onder tuinarchitectuur aangelegde perceel is aan de randen voorzien van mooie beplanting die zorgt voor extra privacy. Het perceel is 1.035 m² groot. Aan de voorzijde is een ruime oprit met uitgebreide parkeervoorzieningen aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een zonnige tuin die ingedeeld is in meerdere onderhoudsarme terrassen, diverse ‘tuinkamers’ en een vlonder aan het water. Doordat de omliggende terrassen doordacht aangelegd zijn vormen zij een plezierig verlengstuk van de woonruimte.

BIJZONDERHEDEN
• onderhoudsarme aluminium kozijnen
• grotendeels v.v. comfortabele vloerverwarming
• de gevels zijn in 2017 door een professioneel bedrijf gereinigd en voorzien van een coating, zodat deze ook op langere termijn mooi blijven
• Philippe Starck sanitair aanwezig
• de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden zijn met zorg samengesteld maar dienen uitsluitend als indicatief beschouwd te worden

Brochure

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.