HECHT U OOK WAARDE AAN EEN OPTIMALE COMBINATIE TUSSEN WONEN EN WERKEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE OP EEN KLEINSCHALIG EN GEMOEDELIJK BEDRIJVENTERREIN?

Woonomgeving

De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Het nabijgelegen Landgoed Mensinge (1381) is één van de meest boeiende landgoederen van Drenthe, waardoor het een unieke recreatieve trekpleister voor de wijde omgeving vormt. Dit geldt eveneens voor het nabijgelegen Leekstermeer en het recent ontwikkelde recreatiegebied De Onlanden.

BEREIKBAARHEID
De snelweg (A7 Groningen-Heerenveen) is in de nabijheid gelegen. Omliggende plaatsen zoals Leek, maar natuurlijk ook Groningen, Assen en Drachten zijn uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer is goed geregeld met bushaltes in de nabijheid.

VOORZIENINGEN
De voorzieningen van het gemoedelijke en sfeervolle brinkdorp Roden zijn zeer uitgebreid. Een groot aantal scholen, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden zijn binnen handbereik. Het winkelaanbod is groot en divers.

Woningdetails

Aan de Dobben, temidden van soortgelijke combinaties tussen wonen en werken, staat deze degelijke gebouwde vrijstaande woning (175 m²) met fraaie aangebouwde bedrijfsruimte (100 m²)

WONEN EN WERKEN
Het aangrenzende bedrijfsgedeelte heeft een vergelijkbare uitstraling en kwaliteit als de woning. Hierdoor is er, in afwijking van wat gebruikelijk is op een bedrijventerrein, sprake van een eenheid.
De combinatie tussen wonen en werken is goed op elkaar afgestemd, waardoor beide functies optimale kwaliteit bieden.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
Dit object onderscheidt zich van het overige aanbod door onder andere:
• zowel de woning als het bedrijfsgedeelte zijn volledig traditioneel gebouwd en v.v. geglazuurde dakpannen
• de woning is volledig geïsoleerd, waardoor veel extra wooncomfort
• ruime maatvoering met een praktische indeling en slaapkamer met badkamer op begane grond
• modern en smaakvol interieur in lichte kleurstelling
• optimale lichttoetreding door goede zonligging en grote raampartijen
• zorgvuldige staat van bewoning
• zongerichte achtertuin met optimale privacy

BEDRIJFSGEDEELTE
Het 13 meter diepe bedrijfsgedeelte is L-vormig waardoor deze veel meer ruimte te bieden heeft dan de voorzijde doet vermoeden. De voorzijde is ruim 3 meter breed terwijl de achterzijde 7 meter breed is. Vanwege de toepassing van een zadeldak is er veel hoogte aanwezig. Aan de voorzijde is een houten verdiepingsvloer geplaatst (ca. 6 x 6 m). Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare sectionaaldeur met separate loopdeur aanwezig. Aan de tuinzijde is een extra deur geplaatst.

PERCEEL
Het perceel is 700 m² groot. De voorzijde is grotendeels bestraat waardoor de bedrijfsruimte uitstekend bereikbaar is en waardoor er meerdere parkeervoorzieningen zijn. Aan de achterzijde is een fraai aangelegde zongerichte tuin aanwezig. Vanwege het besloten karakter en de achterliggende groenstrook is er optimale privacy.
De achtertuin is goed bereikbaar via het naast het bedrijfsgedeelte gelegen pad.

INDELING
ruime hal/entree met garderobe en gunstig gesitueerd wandtoilet, woon-/eetkamer bestaande uit sfeervolle en grote tuingerichte living en straatgericht eetgedeelte (v.v. haardpartij en schuifpui), aangrenzende open eetkeuken (royale hoekopstelling met gezellige bar), ruime en praktische bijkeuken (geheel betegeld tot aan plafond met diverse aansluitingen), vanuit de centrale toegankelijke slaapkamer (momenteel in gebruik als kantoor), aangrenzende badkamer (geheel betegeld tot aan plafond v.v. ligbad, douche, wandtoilet en dubbele wastafel, uitgevoerd in lichte kleurstelling), toegang tot bedrijfsgedeelte.

1E VERDIEPING
overloop, 3 ruime slaapkamers (waarvan 1 uitgevoerd met professionele sauna), inloopkledingkast, badkamer (geheel betegeld tot aan plafond en v.v. whirlpool, douche, wandtoilet en dubbele wastafel)

2E VERIEPING
bereikbaar door middel van vlizotrap, grote zolderberging

BIJZONDERHEDEN
• dit object is in 1991 in opdracht van de huidige eigenaar gebouwd en wordt sindsdien zorgvuldig gebruikt en goed onderhouden
• de begane grond is v.v. van comfortabele vloerverwarming i.c.m. plavuizen
• Remeha Quinta Hr-combiketel (lease, 2009)
• de bedrijfsruimte is uitstekend geschikt te maken als praktijkruimte

Brochure