HECHT U WAARDE AAN PRIVACY, UITZICHT OVER HET GROEN EN EEN LEVENDIGE STRAAT EN WILT U COMFORTABEL EN ZORGELOOS WONEN?

Plattegronden en 3D-impressies
INDELING COMPLEX
Beveiligde entree met intercom en toegang tot ruime centrale hal met automatische deuren, ruime gemeenschappelijke fietsenberging, liftinstallatie en trapopgang, ruime hal op verdieping.

INDELING APPARTEMENT
ruime hal/entree, grote bijkeuken met diverse aansluitingen en extra bergruimte, toilet, goede maar eenvoudige open keuken (met lichtkoepel voor extra lichttoetreding), lichte en ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer (totaal ruim 50 m²) en toegang tot zongericht balkon (ca. 4.80 x 2 m), slaapkamer (ca. 13.6 m²), eenvoudige maar complete badkamer voorzien van separate douche, ligbad en dubbele wastafel.

Proeven met de Architect
Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Woonomgeving
Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.

Het appartement is gelegen in het centrum van het gezellige brinkdorp Roden. Door velen gewaardeerd vanwege de gemoedelijke sfeer en de uitstekende voorzieningen.

Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinge en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, restaurants, ontspanningsmogelijkheden en artsen. Het dorp heeft zelfs een eigen theater “De Winsinghhof”, met een leuk en gevarieerd programma.

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Een bushalte bevindt zich op korte loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen ook met de auto goed bereikbaar.

Woningdetails

Op de bovenste etage (2e verdieping) van “Residence de Zulthe”, waar rust, ruimte en veiligheid volledig samengaan, staat dit mooie appartement met inpandig balkon en bijbehorende garage.

UITZICHT EN PRIVACY
Vanwege de ligging op de bovenste verdieping hebt u meer privacy dan gebruikelijk. Dit wordt versterkt door het zongerichte inpandige balkon. Het uitzicht op de door oude bomen omzoomde Leeksterweg is fraai. Bovendien zorgt deze weg voor een prettige levendigheid in de woonomgeving.

RESIDENCE DE ZULTHE
Het ruim opgezette appartementengebouw ligt aan de rand van het dorp in een mooie groene woonomgeving. Bovendien grenst het gebouw aan Hotel Langewold. Dit biedt veel voordelen, waaronder diverse activiteiten, goed eten en prettige extra overnachtingsruimte voor familie en vrienden.

Het gebouw kent 2 situeringen van de appartementen, te weten aan de noordoost zijde en aan de zuidwest zijde. Dit appartement staat aan de zonnige en lichte zuidwest zijde en heeft uitzicht over de levendige straat i.p.v. het achterliggende parkeerterrein.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren besteedt uiterste zorg aan het onderhoud en het schoonmaken van het complex en het buitenterrein. Voor een maandelijkse vergoeding van € 125,– wordt u veel zorg uit handen genomen en werkzaamheden bespaart.

GARAGE
Het appartement beschikt over een eigen stenen garage op het achterliggende terrein. De opzet hiervan is ruim, waardoor gemakkelijk in- en uitrijden mogelijk is. Aan de voorzijde is een grote parkeervoorziening met ruim voldoende plaats aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
• van de eetkamer is door de aanwezigheid van een flexibele tussenwand eenvoudig een extra slaapkamer van ca. 10 m² te maken
• energiezuinig door goede isolatie en Integas Hr-combiketel (2017)
• bijdrage V.v.E. ca. € 125,– per maand
• gezamenlijke fietsenberging aanwezig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.

Brochure